BA Logo
Categoriën


Informatie


Reparatiedienst
Over ons
 

De organisatie

Oorspronkelijk opgericht in 1989 als een naamloze vennootschap met twee werknemers, is B.A. Internationaal uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke reparatiebedrijven voor tandheelkundige instrumenten in Europa.

Naast onze selectie premiumproducten, biedt B.A. International een compleet assortiment van reparatie-, behandelings- en vervangingsdiensten voor turbines en handstukken. We streven er voortdurend naar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Daarom hebben we ons serviceaanbod uitgebreid met de reparatie van kleine apparaten.
 

De producten

Wij bieden onze klanten een hoogwaardig B.A. assortiment van eigen merken instrumenten en klein apparatuur tegen concurrerende prijzen. Voor meer informatie of technische details kunt u door ons productoverzicht bladeren of contact opnemen met onze exclusieve distributeurs.

De reparatieservice

B.A. Repair biedt een snelle en hoogwaardige reparatieservice voor alle soorten tandheelkundige instrumenten. Hiervoor werken wij nauw samen met de fabrikanten en investeren we in gereedschappen en testapparatuur die overeenkomen met die van de fabrikanten. Hierdoor kunnen we een reparatieservice aanbieden die is geaccrediteerd door alle grote fabrikanten. Wij bieden een garantie op alle reparaties die we uitvoeren en voorzien u van gratis verzendenzakken voor een kosteloze verzending van uw instrumenten.

Aanvraag
Yellow Bag