BA Logo
Categoriën


Informatie


Reparatiedienst
Privacy policy
 
B.A. International is blij met uw bezoek aan onze website, uw interesse in ons bedrijf en onze producten. We nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens serieus en willen dat u zich veilig en comfortabel voelt wanneer u onze website bezoekt.

Verzameling en verwerking van persoonsgegevens
Over het algemeen kunt u de pagina's van B.A. International bezoeken, zonder dat wij persoonlijke informatie van u nodig hebben. We kennen alleen de naam van uw internetprovider, de website van waaruit u ons bezoekt en de website die u bezoekt. Deze informatie wordt voor statistische doeleinden geƫvalueerd, maar de individuele gebruiker blijft anoniem.

Persoonsgegevens worden alleen verzameld en verwerkt als u gebruikmaakt van de diensten van B.A. International en specificeert de gegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw aanvraag.

Openbaarmaking van persoonsgegevens en oormerken
Alle in de context van B.A. International verzamelde persoonsgegevens worden uitsluitend verzameld, verwerkt en gebruikt met het doel contact te maken met en uw wensen te verwerken in overeenstemming met de respectieve toepasselijke regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens, dat wil zeggen alleen voor dit doel. Voor de inhoud van websites van derden waarnaar de verzending kan worden gemaakt, is B.A. International is niet verantwoordelijk.

Veiligheid
B.A. International beschermt uw gegevens door middel van technische en organisatorische maatregelen tegen ongeoorloofde toegang, verlies en vernietiging. Onze beveiligingsmaatregelen worden voortdurend verbeterd in lijn met de technologische ontwikkelingen.

Voor vragen over het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw persoonsgegevens, voor informatie, correctie, blokkeren of verwijderen van gegevens en intrekking van verleende toestemming, kunt u contact opnemen met:

info@bainternational.nl Tel: 036 53 58 900


 
Aanvraag
Yellow Bag